Sunstream Båtlyftar
a
Hem » Båtlyft

Sunstream Boatlifts Nordic AB
Address: Vikingavägen 17A, 133 33 Saltsjöbaden
Email: info@sunstreamboatlifts.se
Phone: 08-694 85 00

Godsadress
Address: Torsbergsbacken 20A, 139 50 Värmdö

Båtlyft

Båtlyft från Sunstream

En båtlyft är ett utmärkt sätt att förvara båten på när den inte används. Det förenklar även användningen av båten vid losskastning och förtöjning. Det är också ett miljövänligt alternativ istället för att bottenmåla båten.

Sunstream Boatlifts Nordic AB har sålt och installerat båtlyftar i Sverige, Norge och Finland sedan 2004. Våra båtlyftar håller hög kvalité, drivs på solceller och finns för alla typer av applikationer.

Båtlyft

Båtlyft från Sunstream har funnits på den svenska och nordiska marknaden sedan 2004 och är ett effektivt och miljövänligt sätt för motorbåtsägare att förvara båten på under tiden den inte används.

Varför båtlyft från Sunstream?


Det finns en mängd fördelar med att välja en båtlyft från Sunstream. Bortsett från en prisbelönt konstruktion så kommer båtägandet förenklas avsevärt. Då båten ligger stadigt på lyften så är det enkelt att kliva ombord och göra sig klar för avfärd. Sedan är det bara att trycka på fjärrkontrollen och båten är i vattnet på 40 sekunder. Fler fördelar är att båten kan vinterförvaras på lyften, lägre försäkringspremie, båten behöver inte bottenmålas, drar inte åt sig vatten och säsongen förlängs genom att man själv bestämmer när båten ska i eller upp.

 

Det viktigaste är vikten


När du skall köpa båtlyft så är båtens vikt en av de viktigaste sakerna att tänka på. Och då räcker det inte bara med att räkna med båtens torrvikt. Man måste även räkna med full bränsletank, vattentank, tampar, ankare, diverse övrig utrustning samt besättning. Det brukar kunna bli ganska många hundra kilo till. Sedan kan det vara bra att tänka till framåt och fundera på om nuvarande båt kommer att båtas ut mot en större och tyngre i framtiden. Ofta kan det vara bra att köpa en modell större båtlyft för att framtidssäkra användandet.

Sunstream har rätt lösning för dig som ska köpa båtlyft

Våra båtlyftar finns för båtar från 500 kg till 14 ton. De är tillverkade i högkvalitativ marin-aluminium och har ett kraftig hydraulsystem som snabbt lyfter eller sänker båten ur vatten. Båtlyftarna drivs på ett miljövänligt sätt av solceller. Och kan därför monteras på ställen där elanslutning saknas.hjälper vi dig att hitta rätt båtlyft för dina behov. Välkommen!

Sortimentet består av:

Sunlift hydraulisk båtlyft – Detta är en prisbelönt konstruktion som bygger på hydraulik och vädertåliga komponenter. Den hydrauliska båtlyften är fristående och placeras i anslutning till bryggan. Passar de flesta användningsområden och bjuder på enkelt och smidigt användande.

Sunstream Floatlift – En flytande båtlyft som inte kräver någon installation. Båten lyft upp ur vattnet på 30 sekunder och sänks ned och klar för avfärd lika snabbt. De kraftiga och skumfyllda pontonerna kan användas att stå på vid inspektion eller underhåll av botten eller motor.

Sunlift Mini – Detta är vår minsta båtlyft. Lyfter upp till 907 kg och är perfekt för mindre båtar och vattenskotrar. Drivs med hydraulik och är gjord av samma kraftiga material som Sunlift.

Båtlyft
Fördelar med Sunstreams båtlyftar

200+ sålda båtlyftar i Norden

Ingen påväxt & ingen bottenmålning

Spara pengar genom vinterförvaring på båtlyften

För båtar upp till 80 ton

Kom igång idag!

Ta nästa steg. Kontakta oss för ett
kostnadsfritt hembesök.
Vi undersöker botten, diskuterar placering och estimerar kostnad för installation.

Tillbehör

  • Swiftshield – Automatisk övertäckning av båten
  • Sunstream Canopy – Tak över båten
  • Guide-ons – Styrpinnar för att enklare tilläggning
  • Motorstop – Hindrar båten att komma för långt fram på lyften
  • Catwalk – Gör det möjligt att gå på sidan av båten
  • Powerpack Shelf – Montera hydraulpumpen på lyften

Jag vill veta mer!