Hydraulisk båtlyft

Sunstreams båtlyftar drivs genom hydraulik. Det innebär att flera kraftiga hydraulcylindrar lyfter båten i och ur vattnet. Systemet är driftsäkert och kräver lite underhåll. Allt styrs enkelt via en knapptryckning på fjärrkontrollen.

 

Hydraulisk båtlyft från Sunstream har funnits på den svenska och nordiska marknaden sedan 2004 och är ett effektivt och miljövänligt sätt för motorbåtsägare att förvara båten på under tiden den inte används.

 

Slipp bottenmåla båten – installera en hydraulisk båtlyft

 

Inom några år kommer troligen ett förbud mot bottenmålning av alla båtar upp till 7 meter. Och alla bottenfärger som innehåller någon form av gifter kommer att förbjudas. Ett av alternativen för att slippa påväxt under båten kommer då att vara en hydraulisk båtlyft. Under tiden båten inte används så kommer den att förvaras ovanför vattenytan och därmed inte utsättas för alger och havstulpaner.

 

Andra fördelar med en hydraulisk båtlyft är båten inte absorberar något vatten i skrovet och därmed ökar i vikt, enklare tilläggning, lägre försäkringspremie, svårare att stjäla och att båten inte berörs av vågor och svall.

 

Vill du ha hjälp med att välja rätt båtlyft för just din båt?

 

Vi har sålt och installerat ett stort antal hydrauliska båtlyftar över hela Sverige och har modeller och tillbehör för alla applikationer.

Välkommen att kontakta Sunstream Boatlifts Nordic AB så bokar vi in ett besiktningsmöte och ger en kostnadsfri offert.

Hydraulisk båtlyft

 

Vilken modell passar dig?

 

Ring 08-694 85 00 eller maila info@sunstreamboatlifts.se så hjälper vi dig att hitta rätt båtlyft för dina behov. Välkommen!