Vattenskoterbrygga

Vattenskoterbryggan SunPort 2 – enkel, stabil och säker!

Vattenskoterbryggan SunPort 2 är en flytande skoterramp som är enkel, stabil och säker att köra upp på. Detta är en tvådelad vattenskoterbrygga med en formad svans som är möjlig att seriekoppla. Med dess skumfyllda etenplastkonstruktion håller den liften flytande och förhindrar att din vattenskoter sjunker.

 

SunPort 2 är osänkbar och möjlig att seriekoppla. Med genomtänkt design och balans minskar risken för olyckor, samtidigt som det underlättar på- och avkörning.

 

Fakta om SunPort 2 vattenskoterbrygga:

Maxvikt: 725 kilo

Pris: 25.990 kronor, exklusive fästen

Liftlängd: 4,19 meter

Liftvidd: 1,49 meter

 

En smart vattenskoterbrygga med enkel och säker påkörning

Det enda du behöver göra är att köra upp med vattenskotern på skoterrampen, och liften sköter resten. Ett innovativt och säkert alternativ för alla vattenskotrar med ett flertal högklassiga tillval. Bland annat QuickCover skoterkapell som på ett enkelt och smidigt sätt dras över skotern och sitter kvar på vattenskoterbryggan vid användning. Vilket rekommenderas för bästa möjliga skydd.

 

SunPort 2 används av flera myndigheter och organisationer som ställer höga krav på såväl kvalité som funktion och levereras färdig för användning. Enklare än så blir det inte.

 

För ytterligare information och hjälp vid beställning är du varmt välkommen ta kontakt med oss på Sunstream Boatlifts Nordic!

 

Vattenskoterbrygga

 

Vattenskoterramp