Sunstream Båtlyftar
a
Hem » Vattenskoterbrygga

Sunstream Boatlifts Nordic AB
Address: Vikingavägen 17A, 133 33 Saltsjöbaden
Email: info@sunstreamboatlifts.se
Phone: 08-694 85 00

Godsadress
Address: Torsbergsbacken 20A, 139 50 Värmdö

Vattenskoterbrygga

Vattenskoterbryggan SunPort 2 – enkel, stabil och säker!

SunPort 2 Vattenskoterbrygga är en flytande skoterbrygga som är enkel, stabil och säker att köra upp på. Detta är en tvådelad vattenskoterbrygga med en formad svans som är möjlig att seriekoppla. Med dess skumfyllda etenplastkonstruktion håller den sig flytande och förhindrar att din vattenskoter sjunker.

SunPort 2 är osänkbar och möjlig att seriekoppla. Med genomtänkt design och balans minskar risken för olyckor, samtidigt som det underlättar på- och avkörning. Ett alternativ till vår vattenskoterbrygga är vår skoterlyft SunLift Mini.

Ett självklart tillbehör: Vattenskoterbrygga

En vattenskoter är känslig för påväxt och korrosion i jetaggregatet. Den bör inte ligga i vattnet någon längre tid utan bör förvaras på en vattenskoterbygga eller liknande. Bildas påväxt i jetaggregatet eller på slitringen så kan impellern skadas. Därför borde en vattenskoterbrygga vara ett lika självklart tillbehör som våtdräkt och flytväst. Sunport2 är ett utmärkt alternativ och fungerar för samtlige skoterfabrikat.

En smart vattenskoterbrygga – enkel och säker påkörning

Det enda du behöver göra är att köra upp med vattenskotern på skoterrampen, och liften sköter resten. Ett innovativt och säkert alternativ för alla vattenskotrar med ett flertal högklassiga tillval. Bland annat QuickCover skoterkapell som på ett enkelt och smidigt sätt dras över skotern och sitter kvar på vattenskoterbryggan vid användning. Vilket rekommenderas för bästa möjliga skydd. 

SunPort 2 används av flera myndigheter och organisationer som ställer höga krav på såväl kvalité som funktion och levereras färdig för användning. Enklare än så blir det inte.

För ytterligare information och hjälp vid beställning är du varmt välkommen ta kontakt med oss på Sunstream Boatlifts Nordic!

Kom igång idag!

Ta nästa steg. Kontakta oss för ett
kostnadsfritt hembesök.
Vi undersöker botten, diskuterar placering och estimerar kostnad för installation.

Vattenskoterbrygga
Vattenskoterbrygga

Fakta om SunPort 2 vattenskoterbrygga:

Maxvikt: 725 kilo
Pris: 25.990 kronor, exklusive fästen
Bryggans längd: 4,19 meter
Bryggans bredd: 1,49 meter
Vikt: 160 kg

Jag vill veta mer!

    Galleri

    Vattenskoterbrygga
    Vattenskoterbrygga