Sunstream Båtlyftar
a
Hem » Vattenskidbåge

Sunstream Boatlifts Nordic AB
Address: Vikingavägen 17A, 133 33 Saltsjöbaden
Email: info@sunstreamboatlifts.se
Phone: 08-694 85 00

Godsadress
Address: Torsbergsbacken 20A, 139 50 Värmdö

Vattenskidbåge

Vattenskidbåge

En vattenskidbåge är ett utmärkt tillbehör till båten för vattenlekar på sommaren. Vi har agenturen för TurboSwing som är en smart vattenskidbåge.

Vattenskidbåge TurboSwing

TurboSwing är tillverkad i slitstarkt rostfritt stål och monteras i utombordares befintliga bulthål för akterspegeln. Det betyder att man inte behöver borra onödiga hål i båten som man behöver göra vid montering av traditionella vattenskidbågar. En annan stor fördel är själv funktionen. Fästpunkten från en vattenskidlina roterar på bågen runt motorn. Det innebär att båten lutar mindre vid svängar.

Denna vattenskidbåge är även utmärkt för bogsering och används på flera räddningsbåtar av olika myndigheter. Den är stark och förenklar bogseringen men kan även användas som handtag för att plocka upp en nödställd person i vattnet.

Enkel att montera

TurboSwing vattenskidbåge är enkel att montera. Motorn behöver inte demonteras från båten. Allting som behövs vid montering levereras tillsammans med bågen. Utförlig manual medföljer. Dessutom finns en tydlig instruktionsvideo tillgänglig på Youtube.

Dra flera åkare

Vattenskidbåge

Kom igång idag!

TurboSwing XM 30-60 hk
TurboSwing XL 60-140 hk
TurboSwing XXL 140-200 hk
TurboSwing Giant 200-350 hk

Pris från 6500 kr.

TurboSwing finns i flera olika storlekar beroende på båt och motor. Ring eller maila för mer information och support! Tel: 08-694 85 00

Jag vill veta mer!

10 + 10 =