Sunstream Båtlyftar
a
Hem » Brygglyft, Brygglyftar

Sunstream Boatlifts Nordic AB
Address: Vikingavägen 17A, 133 33 Saltsjöbaden
Email: info@sunstreamboatlifts.se
Phone: 08-694 85 00

Godsadress
Address: Torsbergsbacken 20A, 139 50 Värmdö

Brygglyft

Fördelar med båtlyftar från Hi-Tide

200+ sålda båtlyftar i Norden

Ingen påväxt & ingen bottenmålning

Spara pengar genom vinterförvaring på båtlyften

För båtar upp till 50 ton

Brygglyft, Brygglyftar från
Hi-Tide

En eller flera stora balkar ställs på botten och lutar mot bryggan. Sedan lyfts båten längs med balkarna upp och ned. På en brygglyft är båten positionerad längs med bryggan eller land. Balkarna på brygglyften ska fästas ordentligt i botten för att konstruktionen verkligen skall bli stadig. En brygglyft drivs med vajrar och elmotorer.

Brygglyftar är ett bra val om det är väldigt djupt, extremt utsatt läge eller väldigt sluttande bergsbotten. Vi kan hantera och lösa det flesta förutsättningar, så kontakta oss vid frågor så kan vi hjälpa till med valet av brygglyft

Brygglyft

Hi-Tide brygglyftar & stolplyftar

Vi säljer brygglyftar och stolplyftar från tillverkaren Hi-Tide Boat Lifts. Det är en av de största tillverkarna i branschen och startade sin verksamhet i Florida 1979.

All tillverkning sker i deras egna lokaler, vilket säkerställer extremt hög kvalitet och väldigt snabb service. Hi-Tide är den enda båtlyftstillverkaren med UL-certifiering och får månatliga besök av kontrollanter som går igenom tillverkning och kvalitet. 

Både brygglyftarna och stolplyftarna är tillverkade i kraftig marinaluminium och elmotorer och snäckväxlar håller högsta kvalitet med en mycket god tillförlitlighet över tid. 

Kontakta oss direkt!

Kom igång idag!

Ta nästa steg. Kontakta oss för ett
kostnadsfritt hembesök.
Vi undersöker botten, diskuterar placering och estimerar kostnad för installation.