Inför beslut & installation

Trygg installation

Vi åker alltid ut och besöker våra kunder inför val och försäljning av båtlyft. Det är viktigt att se över den plats som kunden önskar placera liften på samt sjöbottnens beskaffenhet. Om det exempelvis visar sig vara dy så kan vi montera extra stora fötter på liften och är det berg så kan vi förankra benen i klippan. I många fall så har vi även med dykare för att kunna ge så exakt besked som möjligt kring montering och därmed spara tid och pengar.

 

Alla liftar står direkt på botten och förankras ej i brygga eller berg, det innebär att våra kunder inte behöver bygglov eller dispens från strandskyddslagen.

 

Efter att besiktning hos kund är genomförd och rätt modell av lift är vald så bokar vi tid för montering. Vi har ett brett kontaktnät av kranbåtar och sjötransporter.

 

Installation brukar i regel ta 1 arbetsdag att genomföra.

 

Varför ska Du investera i en båtlift?

Fördelarna med båtlift är många och med Sunstreams patenterade konstruktion så blir liften både driftsäker, enkel att använda och diskret utseendemässigt. Liften drivs genom ett kraftigt hydrauliksystem och styrs enkelt med fjärrkontroll.

 

– Du sparar pengar genom att vinterförvara båten på liften.
– Skrovet drar inte åt sig vatten.
– Du slipper bojar och rostiga kättingar.
– Enkelt att lägga till och kasta loss.
– Du förlänger båtsäsongen väsentligt.